Vier vakantie in een appartement
in het mooie Spanje

San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is gekend voor zijn schitterend klimaat en zijn gastvrijheid. Er zijn maar liefst 13 stranden, allemaal met een verschillend karakter. Maar er is meer: de grotwoningen, het kasteel, de geode… De badplaats is ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen in de streek: Carthagena, Aguilas, Murcia, Mojacar Almeria … Overal vind je witte dorpjes, nog ongerepte stranden en natuurschoon. Wist je dat de enige woestijn van Europa in Tabernas ligt? Ook sportliefhebbers vinden hier hun gading: duiken, golf, kayak, paddle, wandelen … Andalusië op zijn best!

De gemiddelde temperatuur in San Juan De Los Terreros ligt altijd nog een stukje hoger dan het Spaanse gemiddelde, terwijl het er over het algemeen ook wat minder regent. Met gemiddelden van zo’n 12 graden in de wintermaanden tot een aangename 25 graden in hoogzomer heeft het dorpje het ideale klimaat voor wie het graag een beetje warmer heeft. De gemiddelde neerslag schommelt van zo’n 30 millimeter in de wintermaanden, tot helemaal niks in de zomer.

Bovendien heeft San Juan De Los Terreros een hoog aantal zonuren. Van 5 in de diepste wintermaanden tot 11 uur per dag in de zomer. Dit in combinatie met het microklimaat – met dank aan de gunstige ligging tussen de Middellandse Zee en de bergen – maakt dat het in San Juan De Los Terreros het hele jaar door bijzonder aangenaam toeven is.

Het appartement ‘Mario’ is geschikt voor 6 personen en 1 kind jonger dan 3 jaar. Het is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 4 ‘Los Azucenas’. Het heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en een groot balkon met uitzicht op de tuin, de bergen en het gemeenschappelijk zwembadcomplex met jacuzzi. Alles is aanwezig voor een leuke en comfortabele vakantie aan zee.

2 slaapkamers, 1 badkamer

Het appartement ‘José’ is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 5 ‘Los Azucenas’. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is goed te bereiken via lift of trap. Er is centrale airco, verwarming en wifi en een eigen parkeerplaats in de kelder van het complex.

2 slaapkamers, 1 badkamer
Bekijk ook de officiële Facebookpagina van Soy de Almeriá

met alle actuele informatie en mooie videos van de provincie Almeriá.