Vier vakantie in een appartement
in het mooie Spanje

San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is gekend voor zijn schitterend klimaat en zijn gastvrijheid. Er zijn maar liefst 13 stranden, allemaal met een verschillend karakter. Maar er is meer: de grotwoningen, het kasteel, de geode… De badplaats is ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen in de streek: Carthagena, Aguilas, Murcia, Mojacar Almeria … Overal vind je witte dorpjes, nog ongerepte stranden en natuurschoon. Wist je dat de enige woestijn van Europa in Tabernas ligt? Ook sportliefhebbers vinden hier hun gading: duiken, golf, kayak, paddle, wandelen … Andalusië op zijn best!

Het appartement ‘Mario’ is geschikt voor 6 personen en 1 kind jonger dan 3 jaar. Het is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 4 ‘Los Azucenas’. Het heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en een groot balkon met uitzicht op de tuin, de bergen en het gemeenschappelijk zwembadcomplex met jacuzzi. Alles is aanwezig voor een leuke en comfortabele vakantie aan zee.

2 slaapkamers, 1 badkamer

Het appartement ‘José’ is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 5 ‘Los Azucenas’. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is goed te bereiken via lift of trap. Er is centrale airco, verwarming en wifi en een eigen parkeerplaats in de kelder van het complex.

2 slaapkamers, 1 badkamer

Meer appartementen in aantocht...

Bekijk ook de officiële Facebookpagina van Soy de Almeriá

met alle actuele informatie en mooie videos van de provincie Almeriá.