Vraag & Antwoord

Inbegrepen in de totale huurprijs is het gebruik van de woning, meubilair, inboedel, lakens/kussenslopen/bad­handdoeken volgens het aantal geboekte personen, keukenlinnen, eindschoonmaak, water en elektriciteit.

Uw reservering is geldig zodra u 30% van het totale huurbedrag betaald heeft.

U moet het totale huurbedrag betalen uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum. Indien u niet op tijd betaalt, kan ‘Grupo Platinum’ het huurcontract eenzijdig verbreken zonder dat u recht heeft op terugbetaling van reeds betaalde bedrag.

Ja, de garantie is per verblijf €500. Uitzonderingen daargelaten.

De borg wordt niet geïnd; Er wordt 4 dagen voor vertrek een pre-autorisatie toegepast via creditcard. Na controle van de woning wordt de pre-autorisatie vrijgegeven.

In uw aanwezigheid en na vertrek wordt de woning standaard gecontroleerd. Indien tijdens uw aanwezigheid controle niet mogelijk is, wordt de woning uitzonderlijk gecontroleerd na vertrek.

De pre pre-autorisatie van de borg wordt vrijgegeven indien u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • de woning is opgeruimd en het meubilair staat op de plaats waar het zich bevond bij aankomst;
  • alle afval is verwijderd uit de woning en er is geen voedsel achtergelaten in kasten, koelkast, oven, etc.;
  • het vaatwerk is gewassen en in de kasten geplaatst;
  • er is geen schade aan de woning en de inboedel.

Afhankelijk van uw bank kan het één of meer dagen duren voor de pre-autorisatie beëindigd is.
Indien er schade is en de garantie de kosten van de schade niet dekt, worden de extra kosten u aangerekend.

Ja, u kunt uw reservering annuleren onder volgende voorwaarden:

  • bij annulering tot 60 dagen voor de aankomstdatum, krijgt u terugbetaling van 100% van het reeds betaalde voorschot verminderd met de annuleringskosten*.
  • indien u annuleert tussen 60 en 10 dagen voor de aankomstdatum, krijgt u terugbetaling van 50% van de betaalde voorschotten en huursommen verminderd met de annulatiekosten* en 30 euro dossierkosten
  • Indien u annuleert minder dan 10 dagen tot de dag van aankomst, krijgt u geen terugbetaling van de betaalde voorschotten en huursommen.

Om te annuleren stuurt u een bericht via mail: info@huurappartementspanje.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u.

* = 1% van het totale bedrag van de reservering + 2% van het reeds betaald bedrag + 2% extra aangerekend op bedragen betaald via internationale kaarten (buiten SEPA), via virtuele kaarten B2B en via AMEX

Nee, huisdieren zijn niet toegelaten.

In bepaalde gevallen is het echter wel mogelijk om uitzonderlijke toelating te verlenen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Bij de reservering staat het aantal toegelaten personen, volwassenen en kinderen jonger dan 3 jaar, altijd vermeld. U mag dat aantal toegelaten personen niet overschrijden. De maximale capaciteit kan op elk moment worden gecontroleerd.

Indien er meer personen logeren dan toegelaten, kan het contract opgezegd worden. ‘Grupo Platinum’ kan u verplichten het huis te verlaten en weigeren de borg terug te geven.

U mag de woning betreden op de dag van aankomst tussen 16:00 uur en 20:00 uur. Afwijkende aankomsturen zijn mogelijk na afspraak en op voorwaarde dat de woning beschikbaar is.

Indien u aankomt tussen 20:00 uur en 8:00 uur zijn er extra kosten van €35.

Ja, het is wettelijk verplicht dat alle huurders ouder dan 16 jaar zich bij aankomst identificeren door hun paspoort of identiteitskaart te tonen.

Voor uw aankomst zult u een mail ontvangen met de mogelijkheid om u op voorhand digitaal en contactloos te registreren. Enkel de noodzakelijke gegevens worden doorgestuurd naar de bevoegde instanties.

U moet de woning verlaten op de dag van vertrek tussen 8:00 en 10:00 uur. Op dat moment geeft u de sleutels terug. Afwijkende vertrekuren zijn altijd mogelijk maar enkel na afspraak.

Indien u vertrekt tussen 20:00 uur en 8:00 zijn er extra kosten van €35.