Reserveer Nu!

Wilt u één van onze appartementen huren voor vakantie?
 
Vul alle velden in onderstaand contactformulier in, en in het veld ‘opmerkingen en/of vragen’ vult u aanvullende gegevens die van belang zijn voor de reservering. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw aanvraag beantwoorden. 
 
Wij gebruiken de gegevens alleen om contact met u op te nemen en voor een eventuele reservering. U dient hier wel toestemming voor te geven bij het verzenden van onderstaand formulier. Wilt u liever direct een e-mail sturen? Dit kan naar: info@huurappartementspanje.nl
 

Het appartement ‘Mario’ is geschikt voor 6 personen en 1 kind jonger dan 3 jaar. Het is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 4 ‘Los Azucenas’. Het heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en een groot balkon met uitzicht op de tuin, de bergen en het gemeenschappelijk zwembadcomplex met jacuzzi. Alles is aanwezig voor een leuke en comfortabele vakantie aan zee.

Het appartement ‘José’ is gelegen op wandelafstand van het strand in de luxe residentie ‘Mar de Pulpí’, Fase 5 ‘Los Azucenas’. Het appartement ligt op de eerste verdieping en is goed te bereiken via lift of trap. Er is centrale airco, verwarming en wifi en een eigen parkeerplaats in de kelder van het complex.

  Appartement:

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Aantal personen *

  Gewenste aankomstdatum *
  Gewenste vertrekdatum *

  Opmerkingen en/of vragen *