Watersport

Vanwege het mooie weer en de zee is er volop mogelijkheid tot het beoefenen van diverse watersporten.

Lunar Cable Park

Het Lunar Project is een ultramodern watersport- en avonturencomplex gelegen in Ceuvas del Almanzora op 15 minuten rijden van Pulpi. Het is gelegen naast de Cuevas de Amanzora dam & reservoir dat ook de moeite van een bezoek waard is (zie Activiteiten).
Het kabelsysteem bestaat uit 5 torens en maakt het beoefenen van een scala aan watersporten mogelijk, waaronder wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Deze sporten zijn gemakkelijk te leren voor zowel kinderen als volwassenen. Beter nog, je kunt je ervaringen op het water delen met vrienden en familie, aangezien de kabel met 8 dragers meerdere mensen tegelijk kan laten varen.

De kabelbaan is geschikt voor zowel beginners als professionals.

Verder zijn er nog verschillende (water)sporten mogelijk:

Aqua Glide

De drijvende hindernisbaan is open voor iedereen vanaf 5 jaar en heeft een capaciteit van 90 personen. Hierdoor is de Aqua Glide een uniek wateravontuur voor zowel gezinnen als individuen.

Kayak

je kunt gebruik maken van één van de kajaks voor een opwindende peddelsessie of een ontspannend dobberen langs het water, koesterend in de zon. Er zijn gemarkeerde, aangewezen in- en uitstapplaatsen om u te helpen gemakkelijk over het water te navigeren. Tevens zijn er coaches aanwezig die jou kunnen helpen om je techniek en vaardigheden te verbeteren.

Supboarden

Er zijn ook mogelijkheden om te Sup Boarden (staande op een soort surfplank met een peddel). De SUP-boards worden geleverd door Jobe, wat betekent dat ze drijvend, lichtgewicht zijn en handvatten en stevige lijnen hebben om je te helpen ze dichtbij te houden.

Ninja Park

Het “Ninja Park” is een buitentrainingszone die een opwindend scala aan activiteiten biedt om je uithoudingsvermogen, kracht en vindingrijkheid te testen bij het plannen van een efficiënt trainingscircuit.

Het park is bijzonder geschikt voor calisthenics-training. Deze vorm van full-body workout (1) bevordert lichamelijk zelfbewustzijn en stabiliteit, (2) activeert en versterkt elke spiergroep, (3) en vergroot de veelzijdigheid van vaardigheden die je zou kunnen gebruiken om jouw prestaties in andere sporten te verbeteren.